Steun de opbouw van een revolutionair-marxistische organisatie in Nederland, met een abonnement op het tijdschrift Revolutie!

Abonnement op het papieren tijdschrift

Zes keer per jaar komt ons papieren tijdschrift Revolutie uit, met artikelen over binnenland, buitenland en marxistische theorie. Als u een abonnement afsluit, krijgt u zes uitgaven per post toegestuurd.

Prijzen:

  • Regulier abonnement - €21
  • Steunabonnement - €26
  • Steunabonnement inclusief drie brochures - €35

Digitaal abonnement (PDF)

Leest u liever alle artikelen digitaal? Dan kunt u ook kiezen voor een digitaal abonnement. Dan krijgt u de zes uitgaven per PDF naar uw e-mailadres toegestuurd.

Prijzen:

  • Regulier digitaal abonnement - €12
  • Digitaal steunabonnement - €15
  • Digitaal steunabonnement inclusief drie PDF-brochures - €20

Hoe te abonneren?

Om u te abonneren op Revolutie:

  1. Stuur een e-mail naar info@marxisten.nl met uw naam en adresgegevens, en geef aan welk abonnement u wilt.
  2. Maak het bedrag over op onze rekening (IBAN = NL36 TRIO 0197 7097 37 en BIC = TRIONL2U), ten name van 'Vonk IMT', onder vermelding van 'abonnement'.

Met een abonnement steunt u een tijdschrift dat een alternatief geluid laat horen dat tegen de gevestigde kapitalistische orde ingaat, met marxistische analyses van gebeurtenissen in Nederland en de rest van de wereld. Wij zijn een zelfgefinancierde organisatie. Onze financiering komt alleen van onze leden en sympathisanten, gewone werkende mensen en studenten. Wij krijgen uiteraard geen geld van grote bedrijven. Noch krijgen wij staatssubsidie. Zo blijven we politiek onafhankelijk en kunnen we die kritische marxistische analyses blijven geven, om te bouwen aan een politiek alternatief.

 

 

Zoek op deze site

Abonnement

Neem een abonnement op Revolutie! Klik hier voor meer info.

Doneer aan Revolutie

Sluit je aan

Nieuwsbrief

Schrijf je in!
Gebruiksvoorwaarden