Reclame voor blad nummer 31 van Revolutie. Rechts zie je het blad, met op de voorkant de naam 'Revolutie' boven, daaronder dan Lenin's citaat 'zonder revolutionaire theorie geen revolutionaire beweging' en daar weer onder een grote afbeelding van Geert Wilders, zijn hoofd is in scherven en een hamer en sikkel bedekt zijn gezicht. Boven Wilders staat in zwart: Bestrijd rechts met klassenstrijd! Links van het blad zie je wat highlights staan uit het blad: de redactioneel: de arbeidersbeweging na de verkiezingen, Zweden: Tesla-staking een proeve van arbeidersmacht, mythe over het communisme: de menselijke aard maakt communisme onmogelijk en als laatste: geschiedenis van de Nederlandse arbeidersbeweging: de Revolutionair Communistische Partij.

Steun de opbouw van een revolutionair-marxistische organisatie in Nederland, met een abonnement op het tijdschrift Revolutie!

Abonnement op het papieren tijdschrift

Zes keer per jaar komt ons papieren tijdschrift Revolutie uit, met artikelen over binnenland, buitenland en marxistische theorie. Als u een abonnement afsluit, krijgt u zes uitgaven per post toegestuurd.

Prijzen:

  • Regulier abonnement - €21
  • Steunabonnement - €26
  • Steunabonnement inclusief drie brochures - €35

Digitaal abonnement (PDF)

Leest u liever alle artikelen digitaal? Dan kunt u ook kiezen voor een digitaal abonnement. Dan krijgt u de zes uitgaven per PDF naar uw e-mailadres toegestuurd.

Prijzen:

  • Regulier digitaal abonnement - €12
  • Digitaal steunabonnement - €15
  • Digitaal steunabonnement inclusief drie PDF-brochures - €20

Hoe te abonneren?

Om u te abonneren op Revolutie:

  1. Stuur een e-mail naar info@marxisten.nl met uw naam en adresgegevens, en geef aan welk abonnement u wilt.
  2. Maak het bedrag over op onze rekening (IBAN = NL36 TRIO 0197 7097 37 en BIC = TRIONL2U), ten name van 'Vonk IMT', onder vermelding van 'abonnement'.

Met een abonnement steunt u een tijdschrift dat een alternatief geluid laat horen dat tegen de gevestigde kapitalistische orde ingaat, met marxistische analyses van gebeurtenissen in Nederland en de rest van de wereld. Wij zijn een zelfgefinancierde organisatie. Onze financiering komt alleen van onze leden en sympathisanten, gewone werkende mensen en studenten. Wij krijgen uiteraard geen geld van grote bedrijven. Noch krijgen wij staatssubsidie. Zo blijven we politiek onafhankelijk en kunnen we die kritische marxistische analyses blijven geven, om te bouwen aan een politiek alternatief.

 

 

Zoek op deze site

Manifest van de RCI

Op een rode achtergrond staat "ben je een communist? organiseer je!". Rechts zie je Karl Marx naar je wijzen.

Sluit je aan!

Klik hier voor meer informatie

Op een rode achtergrond staat "ben je een communist? organiseer je!". Rechts zie je Karl Marx naar je wijzen.

Abonnement

Wil je ons steunen? Neem dan een abonnement!
Klik hier voor meer info.

Reclame voor nummer 32 van Revolutie, het blad van de Revolutionaire Communisten.. Rechts zie je het blad, met op de voorkant de naam 'Revolutie' boven, daaronder dan Lenin's citaat 'zonder revolutionaire theorie geen revolutionaire beweging' en daar weer onder een grote afbeelding van mensen die demonstreren tegen de AfD in Duitsland en tegen de genocide in Gaza. Boven die afbeelding staat in zwart: wil je de wereld veranderen?. Onder de afbeelding staat in rood: Sluit je aan bij de communisten!. Links staan enkele artikeltitels als highlights van het blad, Redactioneel: geen geld voor imperialistische bewapening!, Hoe kunnen we de Palestijnse strijd steunen?, De vroege jaren van de CPH, Boerenopstand in Europa: een bittere oogst voor de heersende klasse, en Mythen van het communisme: communisme kan nooit werken omdat mensen lui zijn

Doneer aan Revolutie

Nieuwsbrief

Schrijf je in!
Gebruiksvoorwaarden