Woensdag 20 sept 2023, 19:30
Rotterdam: Waarom wij communisten zijn
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het kapitalisme is wereldwijd in crisis. We zijn een nieuw tijdperk binnengetreden van lage groei, protectionisme, hoge schulden en inflatie, terwijl klimaatverandering het voortbestaan van het ecosysteem en de mensheid zelf bedreigt.

Is er een uitweg uit deze ellende? Wij geloven van wel: er is een revolutionair-communistische uitweg. Kom naar onze discussie waarin we uitleggen waarom we communisten zijn en wat we doen om ons voor te bereiden op revolutionaire verandering.

 

 

Locatie: Leeszaal West, Rijnhoutplein 3, Rotterdam

Zoek op deze site

Agenda

Geen evenementen

Manifest van de RCI

Op een rode achtergrond staat "ben je een communist? organiseer je!". Rechts zie je Karl Marx naar je wijzen.

Sluit je aan!

Klik hier voor meer informatie

Op een rode achtergrond staat "ben je een communist? organiseer je!". Rechts zie je Karl Marx naar je wijzen.

Abonnement

Wil je ons steunen? Neem dan een abonnement!
Klik hier voor meer info.

Reclame voor nummer 33 van Revolutie, het blad van de Revolutionaire Communisten.. Rechts zie je het blad, met op de voorkant de naam 'Revolutie' boven, daaronder dan Lenin's citaat 'zonder revolutionaire theorie geen revolutionaire beweging' en daar weer onder een grote afbeelding van iemand die een bord vasthoudt met "Weg met de PVV." Daarnaast staat in grote letters, ''kapitalisme is een doodlopende weg", daaronder staat dan weer "sluit je aan bij de communisten!" genocide in Gaza. Boven die afbeelding staat in zwart: wil je de wereld veranderen?. Onder de afbeelding staat in rood: Sluit je aan bij de communisten!. Links staan enkele artikeltitels als highlights van het blad,redactioneel: de clowns nemen het circus over, de revolutionaire communistische internationale is gearriveerd,  Kenia: de revolutie van de jeugd doet het land op zijn grondvesten schudden en mythen van het communisme: lenin was een dictator

Doneer aan Revolutie

Nieuw boek

Nieuwsbrief

Schrijf je in!
Gebruiksvoorwaarden