Dinsdag 27 feb 2024, 19:00
Rotterdam: Discussie "Hoe bestrijden we rechts? (en hoe niet)"
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HOE BESTRIJDEN WE RECHTS? (EN HOE NIET)

Met de PVV als grootste partij heeft de afgelopen verkiezingsuitslag veel teweeg gebracht. De eenmanspartij van Geert Wilders presenteerde zich tijdens de verkiezingen als meer gematigd om zich als een realistische coalitiepartner op te stellen. Het verkiezingsprogramma maakt echter duidelijk dat Wilders zijn ultra-reactionaire en racistische standpunten behouden heeft.

Het is nu mogelijk dat we de komende periode met een uiterst rechts bezuinigingskabinet te maken zullen hebben. Als communisten is het onze taak om een offensief tegen rechts te bepleiten en eraan deel te nemen. Maar hoe kunnen we rechts het beste bestrijden? Wat is progressief en wat niet?

Kom langs op 27 februari in Rotterdam voor een revolutionair communistisch perspectief en discussieer mee! 

Locatie: Leeszaal Rotterdam West - Rijnhoutplein 3, 3014 TZ Rotterdam

Zoek op deze site

Agenda

Geen evenementen

Manifest van de RCI

Op een rode achtergrond staat "ben je een communist? organiseer je!". Rechts zie je Karl Marx naar je wijzen.

Sluit je aan!

Klik hier voor meer informatie

Op een rode achtergrond staat "ben je een communist? organiseer je!". Rechts zie je Karl Marx naar je wijzen.

Abonnement

Wil je ons steunen? Neem dan een abonnement!
Klik hier voor meer info.

Reclame voor nummer 33 van Revolutie, het blad van de Revolutionaire Communisten.. Rechts zie je het blad, met op de voorkant de naam 'Revolutie' boven, daaronder dan Lenin's citaat 'zonder revolutionaire theorie geen revolutionaire beweging' en daar weer onder een grote afbeelding van iemand die een bord vasthoudt met "Weg met de PVV." Daarnaast staat in grote letters, ''kapitalisme is een doodlopende weg", daaronder staat dan weer "sluit je aan bij de communisten!" genocide in Gaza. Boven die afbeelding staat in zwart: wil je de wereld veranderen?. Onder de afbeelding staat in rood: Sluit je aan bij de communisten!. Links staan enkele artikeltitels als highlights van het blad,redactioneel: de clowns nemen het circus over, de revolutionaire communistische internationale is gearriveerd,  Kenia: de revolutie van de jeugd doet het land op zijn grondvesten schudden en mythen van het communisme: lenin was een dictator

Doneer aan Revolutie

Nieuw boek

Nieuwsbrief

Schrijf je in!
Gebruiksvoorwaarden